Postări

Se afișează postări din februarie, 2013

Tablou Narcise de Birou

Imagine
Narcise care sa te binedispuna oriunde te-ai afla! Mai ales la birou. Sunt micute, delicate! In stresul in care ne aflam zi de zi,  o mica pata de culoare si  de bucurie ne prinde bine.  Enjoy!

Papadii de Birou

Imagine
Tablou Papadii de Birou.  Este realizat integral din hartie. Poate fi un cadou deosebit!    

Homemade Bread

Imagine
Paine facuta in casa...ceva ce nu are prea multa legatura cu ceea ce gasim in magazine in ziua de astazi... Framantata la mana in covata din ingrediente naturale: faina alba, faina neagra sau de ovaz, amestec de seminte de in, floarea soarelui, susan si mac. Tot in compozitie se mai foloseste miere de albine si germeni de grau, iar pe deasupra se unge cu galbenusul unui ou si seminte de mac. :)... Enjoy!

Narcise

Imagine
Narcise in Vaza. Sunt realizate cu hartie de 1mm si cu multa dragoste! Proiect ce mi-a luat peste 8 h sa-l termin, dar sunt foarte multumita de rezultat. Sper sa va placa si voua. Enjoy!

Nemuritorii Trandafiri

Imagine
Nemuritorii  Trandafiri. . Trandafirul isi are originea inainte de aparitia omului, trandafirul rosu fiind considerat cea mai veche specie. Multitudinea de culori si miresme, eleganta florilor chiar si cu tepi, dau frumusetea completa a trandafirilor, mingiietorul sufletului si menestrelul iubirii.( sursa: http://www.trandafirul.ro).

Podoabe

Imagine
Podoabe! :)

Cactus

Imagine
Cactus inflorit.  

Sora Soarelui

Imagine
Sora Soarelui este "cea mai bogata floare"! Asa a exclamat fiica mea la un moment dat...aproape de intrarea in 2Mai, cand a vazut campul plin de Floarea Soarelui. Enjoy .   Una din cartile preferate care m-a ajutat foarte mult in intelegerea tehnicii quilling, este quilled flowers an interview with Alli Bartkowski

Hello Kitty

Imagine
Hello! Miniatura 3D realizata in tehnica Quilling 

Tablou Papadii

Imagine
Papadii si albastrele!  Tablou realizat integral din hartie, inclusiv rama. Hartia folosita este lata de 2 mm.  

Tablou Inima Trandafiri inramat

Imagine
Tablou Inima Trandafiri inramat. Acesta este un tablou inramat profesional, cu dimensiuni cu 2.5-3 cm mai mult decat un foarmat A4.  A fost comandat de catre un sot iubitor pentru ziua de nastere a sotiei. Sotie care a fost foarte incantata de gest...:)