Margarete flori de vara

Margaretele sunt flori simple, le gasim in orice poienita, dar de o frumusete aparte. Prin quilling, am realizat un tablou cu aceste flori deosebite.











Ma inscriu cu acest tablou la concursul cu tema "Vara", al Florentinei.

Comentarii

  1. Draga Monica, stiu cu ochii inchisi tablourile tale, insa dintre toate acesta - Margaretele varatice - imi incanta sufletul prin cromatica sa! Pur si simplu ma incanta toata armonia florilor, a paspartu-ului si rama asortata! Simplu si delicat! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Maria, iti multumesc tare mult pentru aprecieri, ma bucur ca margaretele mele te-au incantat! Te imbratisez si spor cu inspiratie!

      Ștergere
  2. Chiar sunt deosebite Monica...Insa ale tale parca ar fi reale asa-s de frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, de vizita, multumesc de apreciere, multumesc! :) O zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Ce ma bucur ca participi!!! Sunt superbe florile tale (recunosc si ca sunt un pic invidioasa- am incercat si eu aceasta tehnica, dar nu mi-au iesit asemenea frumuseti...) Bafta la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca aceeasi senzatie, o traiesc fata de tehnica sevtelului, cand vad cat de minunate sunt lucrurile iesite prin tehnica aceasta, numai ca mie nu-mi ies asa de minunate cum am vazut la tine!!! Fiecare cu darul sau!!! Domnul sa fie binecuvantat! O zi plina de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte reusit tabloul. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Acorduri de vioara

Inceput de an!